Job og praktik

Måske vi mangler dig?

…og måske mangler du os

Er du engageret? Måske uimponeret? Eller grundig?

Det er vi. Vi forsøger i hvert fald på at være det i alt hvad vi foretager os. Hvis du kan se dig selv i det og har lyst til at være en del af os og vores vision om at medvirke til at skabe danmarkshistoriens mest samfundsengagerede generation af unge – ja, så hold godt øje med siden her. Vi lægger nemlig stillingsopslag op, når vi søger nye medarbejdere. 

Det gælder også praktikopslag. Forårspraktikanter søger vi omkring oktober, og efterårspraktikanter omkring april.

Job

Lige for tiden søger vi ikke nogen specifikt. Meeen det betyder jo ikke at vi ikke vil høre fra dig.

Søg uopfordret via job@ungdomsbureauet.dk med et emnefelt efter eget valg – bare ordet “job” indgår. 

Praktik

Vi har fået besat vores tre praktikantstillinger til efteråret 2020. Men der kommer jo et semester mere bagefter!

Læg billet ind tidligt via job@ungdomsbureauet.dk og lad ordet “praktik” indgå på en-eller-anden måde i emnefeltet. 

Ungdommens Folkemøde 2019

Livet som UB-praktikant

Kathrine, forår 2020

Jeg gik og overvejede praktik, da jeg faldt over et opslag fra UB, som beskrev et ungt og dynamisk kontor på Nørrebro. Det lød præcist som et miljøskifte jeg godt kunne bruge, og da jeg kom herind fik jeg alle mine forhåbninger bekræftet. Det er det fedeste femtesalskontor med en af den slags smukke tårne, man flytter til København for. Og jeg mener ikke bare fra den danske provins – det her tårn kunne trække folk til fra hele verden.

Hvis nørrebro’ske tårne fyldt med seje mennesker og lysstofrør ikke er nok til at fange din opmærksomhed, så kan du også søge på baggrund af de fede arbejdsopgaver og muligheder, du får. Jeg har som grøn og uerfaren praktikant fået ansvaret for programmet på Ungdommens Folkemøde, altså sammenstrikker jeg både sceneindslag og workshops, og det er sjovt, vildt og udfordrende. Der er stor tillid til, at jeg kan klare opgaverne, og som praktikant får man forskellige opgaver efter hvor ens interesser ligger, så ikke to praktikforløb er ens. Jeg kan kun anbefale UB – Kom glad!

 

Har du spørgsmål til mig eller min praktikperiode, så fang mig på ksolvig@ungdomsbureauet.dk 

Victoria, forår 2020

Hvorfor UB?
Fordi bla bla bla

Arbejdsopgaverne
Bla bla bla

Hverdagen på kontoret
Bla bla bla

Har du spørgsmål til mig og min praktikperiode, så fyr løs på victoria@ungdomsbureauet.dk

Oliver, praktikant efterår 2019
Nuværende projektmedarbejder

Hvorfor UB?
Fordi bla bla bla

Hvad har du oplevet?
Bla bla bla 

Hvordan er hverdagen på kontoret?
Bla bla bla 

Har du spørgsmål til mig eller min praktikperiode, så fang mig på oliver@ungdomsbureauet.dk 

Andrea, praktikant efterår 2019
Nuværende projektmedarbejder

Hvorfor UB?
Fordi bla bla bla

Hvad har du oplevet?
Bla bla bla 

Hvordan er hverdagen på kontoret?
Bla bla bla 

Har du spørgsmål til mig eller min praktikperiode, så fang mig på andrea@ungdomsbureauet.dk