Job og praktik

Måske vi mangler dig?

Vi søger praktikanter

Vi søger tre praktikanter til foråret 2021. Er det mon noget for dig?

Hvis vi skal matche…

Er du engageret? Måske uimponeret? Eller grundig?

Det er vi. Vi forsøger i hvert fald på at være det i alt hvad vi foretager os. Hvis du kan se dig selv i det og har lyst til at være en del af os og vores vision om at medvirke til at skabe danmarkshistoriens mest samfundsengagerede generation af unge – ja, så er vi et godt match!

Her på siden lægger vi stillingsopslag op, når vi søger nye medarbejdere. Det gælder også praktikopslag. Forårspraktikanter søger vi som sagt lige nu i oktober, og efterårspraktikanter omkring april.

Job

Vi er godt besat i øjeblikket, men hvis du er lidt kæk og uimponeret, kan du jo sende en uopfordret ansøgning.

Det sker via en mail med emnefeltet “Job” til job@ungdomsbureauet.dk .

Livet som UB-praktikant

Kathrine, forår 2020

Jeg gik og overvejede praktik, da jeg faldt over et opslag fra UB, som beskrev et ungt og dynamisk kontor på Nørrebro. Det lød præcist som et miljøskifte jeg godt kunne bruge, og da jeg kom herind fik jeg alle mine forhåbninger bekræftet. Det er det fedeste femtesalskontor med en af den slags smukke tårne, man flytter til København for. Og jeg mener ikke bare fra den danske provins – det her tårn kunne trække folk til fra hele verden.

Hvis nørrebro’ske tårne fyldt med seje mennesker og lysstofrør ikke er nok til at fange din opmærksomhed, så kan du også søge på baggrund af de fede arbejdsopgaver og muligheder, du får. Jeg har som grøn og uerfaren praktikant fået ansvaret for programmet på Ungdommens Folkemøde, altså sammenstrikker jeg både sceneindslag og workshops, og det er sjovt, vildt og udfordrende. Der er stor tillid til, at jeg kan klare opgaverne, og som praktikant får man forskellige opgaver efter hvor ens interesser ligger, så ikke to praktikforløb er ens. Jeg kan kun anbefale UB – Kom glad!

 

Har du spørgsmål til mig eller min praktikperiode, så fang mig på ksolvig@ungdomsbureauet.dk 

Victoria, forår 2020

Sidste forår 2019 brugte jeg min tid som frivillig på Ungdommens Folkemøde og fik for første gang nys om, hvad UB var for en størrelse. Jeg blev glad, begejstret og ville være med – som mere end bare frivillig. Jeg ville være med til at skabe et rum, hvor unge deler deres ideer, drømme, håb, forventninger, forestillinger og frustrationer. Og derfor blev jeg lun på tanken om praktik i Ungdomsbureauet.

Jeg er tilknyttet to teams: De-serien, hvor jeg leger redaktør på De Pengeløse, giver feedback og former formatet – både visuelt og skriftligt. Og Akademiet for Samfundsengagerede Unge, hvor jeg er kommunikationsansvarlig, laver visuelle film, poster på SoMe og prøver kræft med projektledelse på camps.   

På UB er der altid lidt lol. Det ser man helt synligt, når man træder ind på kontoret, hvor poloraidbilleder af ansatte og frivillige hænger på vægge og loft og lysstofrør i alle farver pryder rummene. 

Hvert mandagsmøde starter med en check-in, der kan være af meget forskellige art: “Hvor young er du på en skala fra LOUD til P2?” og “Hvad har du sagt YES til i weekenden?”. 

At inkorpore noget ‘lol’et er i ægte UB-ånd og skaber en god stemning blandt de ansatte.

Har du spørgsmål til mig og min praktikperiode, så fyr løs på victoria@ungdomsbureauet.dk