Ungdomsbureauet søger unge uden uddannelse og arbejde, der vil fortælle deres historie i en bog.

Måske flakker du rundt i uddannelser uden rigtig at kunne gennemføre. Måske er du fastlåst i systemet blandt sagsbehandlere, vejledere og mange andre, som forsøger at få dig i arbejde eller ind på en uddannelse. Det kan også være, at du er begyndt at finde fodfæste og nu er klar til at fortælle andre, hvad og hvem, der har gjort en forskel for dig.

Kan du genkende dig selv i noget af det? Og kunne du have lyst til at fortælle om det i en bog, der skal gøre en forskel for tusindvis af unge og voksne landet over?

Så har du chancen nu! Ungdomsbureauet søger nemlig unge uden arbejde eller uddannelse, som vil fortælle deres historie. Vil du være med?

Sådan forløber projektet

Meningen med projektet er, at du skal fortælle din personlige historie i en bog. For at det kan lade sig gøre skal du finde ud af, hvad du gerne vil fortælle og få det skrevet ned. Men det skal du selvfølgelig ikke gøre alene.

Når projektet starter finder vi nemlig en makker til dig, som er mega god til at skrive og som kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad du gerne vil fortælle. I mødes ca. en gang om ugen dér, hvor det passer dig, for at snakke og skrive.

Du bestemmer selv, hvad du gerne vil fortælle. Hvis der er noget, du ikke har lyst til at fortælle om, kan du lade være. Ellers kan du vælge at være anonym. Det skal i hvert fald ikke være det, der holder dig tilbage fra at være med.

Når du synes, at historien er ved at være klar, bliver den korrekturlæst, rettet af en redaktør, layoutet, illustreret og trykt. Så er den klar til at blive udgivet sammen med de andre unges historie til en kæmpe udgivelsesfest, hvor du er med som VIP.

Det, du får ud af det og det, vi forventer af dig

Vi lover, at det bliver mega fedt at være med. Vi har tidligere udgivet bøger med unge – ligesom i den her. Og de har fortalt, hvor fedt det var at møde unge, der har oplevet det samme som dem. Hvor givende det var at fortælle sin historie til andre og hvor cool det er at kunne skrive “forfatter” på cv’et.

Til gengæld forventer vi, at du er ca. mellem 15-30 år gammel og at du har oplevet at være arbejdsløs i en længere periode eller at du ikke rigtig har kunne gennemføre de ungdomsuddannelser, du har gået på. Hvis du er i tvivl om, om du passer ind, så send os en sms eller giv os et kald. Vi vil meget gerne snakke!

Kontakt Markus Kleinbeck
+45 21 48 95 82

Der er deadline for tilmelding søndag d. 16. oktober. 

Passer jeg ind i projektet? Hvad hvis jeg ikke kan være med til introdagen? Kan jeg godt være anonym?

Du har sikkert tusindvis af spørgsmål. Og vi vil mega gerne besvare dem! Så skriv eller ring til os lige her. 

Kontakt Markus Kleinbeck
markus@ungdomsbureauet.dk
+45 21 48 95 82

Vil du vide mere om
projektet?

Hiv fat i projektleder
Markus Kleinbeck

Ring på +45 21 48 95 82
Skriv til markus@ungdomsbureauet.dk

Markus Kleinbeck, Projektleder