Projektleder søges

Ungdomsbureauet søger projektleder til Mangfoldigt Engagement med start 1. august.

Stillingen

Du bliver projektleder for vores projekt Mangfoldigt Engagement, hvor vi i samarbejde med Lauritzen Fonden sætter fokus på hvordan unge tiltrækkes af et mangefold af engagementsformer.

Jobbet består i at styre og lede projektet, hvor vi skal nå meget på kort tid. Derfor kræver det både strategisk blik, organisatorisk forståelse, mestring af prioriteringer for sig selv og teamet – og så skal du kende forskel på ex. og inkl. moms.

Det er værd at nævne, at vi ikke er lønførende, til gengæld er vi kontorførende, hvor vi brillerer med et stærkt hold af kollegaer, et lækkert tårn midt på Nørrebro og en farverig fredagsbar.

Der er jobstart per 1. august lige efter din sommerferie.

Stillingen er fuldtid og ubegrænset.

 

Dig

Vi søger en en projektleder, der drømmer om at bekæmpe demokratisk ulighed blandt unge. 

Vi går ikke op i uddannelsesbaggrund, karakterer og andet, der står på et papir – vi drømmer dog om (endnu en) løsningsorienteret, ambitiøs og åben kollega, der møder verden i øjenhøjde, og med flere spørgsmål end svar.

 

 

Ansøgningen

Ansøger skal sende et læserbrev (skal være efter Berlingskes rammer) til os på job@ungdomsbureauet.dk senest den 17. juni.

Der er to benspænd; læserbrevet skal handle om dit blik på demokratisk ulighed, og minimum én af vores tre værdier skal fremgå. Sammen med læserbrevet sendes et CV eller link til LinkedIn.

Vi indkalder max fire til samtale, og første runde bliver en fælles samtale den 23. juni med Ungdomsbureauets ledelse og en af de nærmeste kollegaer på projektet.

 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål, så kontakt vicedirektør Katrine Damgaard på katrine@ungdomsbureauet.dk eller tlf +45 24 21 90 29

Vil du vide mere om stillingen?

Kontakt vicedirektør Katrine Damgaard

Ring på +45 24 21 90 29
Skriv på katrine@ungdomsbureauet.dk 

Katrine Damgaard, vicedirektør