Bliv praktikant hos os!

Det kunne da sagtens være dig vi mangler?

Vi søger 3 praktikanter

I Ungdomsbureauet søger vi tre praktikanter til foråret 2022. Alle tre pladser byder på varierede opgaver med masser af tillid, ansvar og fart på – er det mon noget for dig?

Læs mere og søg senest 10. november 2021. Vi afholder samtaler i uge 46-47

UNGDOMMENS FOLKEMØDE

Som praktikant på UFM er du med til at planlægge, udvikle og afvikle verdens største demokratifestival for unge.  

ASU og Kommunikation

Som praktikant ASU og UB’s kommunikation kommer du til at arbejde med projektledelse fra A-Z, og formidle vores projekter, holdninger og oplevelser til verden.

MIKROFON og ME

Som praktikant på Mikrofon-teamet og Mangfoldigt Engagement har du eventplanlægning, workshops, bogudgivelser og radioproduktion på menuen.

Hvem er vi?

Helt formelt set er Ungdomsbureauet en erhvervsdrivende fond med et almennyttigt formål. Man kan også bare sige en NGO.

Vi er 20 idealister samlet i et tårn på Nørrebro i København, og vi trækker vejret gennem engagement, grundighed og uimponerethed. Apropos sidstnævnte kan du bare kalde os UB!

Ungdomsmagt og engagement er kernen i alt, hvad Ungdomsbureauet laver. Igennem vores forskellige projekter, som du kan læse meget mere om projektsiden, forsøger vi at motivere og engagere unge til at deltage i demokratiet, bruge deres stemme og ændre samfundet på de punkter, de synes er nødvendigt. Det har vi brug for din hjælp til!

Hvem er du?

Måske er du studerende på en videregående uddannelse, måske er du ikke. Det vigtigste er at du er engageret, uimponeret og grundig! For det er vi i kraft af alle de seje typer (som dig) der hjælper os med at være det.

Du er klar på at lufte dine idéer, dine drømme, dit engagement og gøre det til virkelighed. Du får brede rammer, hvor dine egne idéer får lov til at tage spotlight, og vi lytter altid til inputs. Du er med på at gøre vores projekter endnu bedre, stille dig kritisk overfor det, der ikke fungerer og hoppe ind i opgaver med stort engagement. Du er nysgerrig, selvstændig, god til at sige ja og tage fat, hvor der er brug for dig. Vi tilbyder et stort ansvar, så det skal du også være klar til at tage på dig!

Hvordan er kontoret?

Vi holder til på toppen af byen, i Nørrebros højeste tårn. Væggene drypper med gode minder, refleksionsspørgsmål, billeder, priser og avisudklip, der er lysstofrør og skilte og en FED indbygget fredagsbar. Der er også hæve-sænkeborde, grå gulvtæpper og kaffemaskine. Kontoret afspejler balancen mellem ungdom og bureau, mellem nysgerrighed og professionalisme, som er en del af Ungdomsbureauets arbejde og dagligdag. Det er et energisk, hyggeligt og professionelt miljø med plads til både fordybelse og fantasi.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til praktik eller UB generelt, kan du kontakte vores organisationsdirektør Christian Bay på christian@ungdomsbureauet.dk

Du er også velkommen til at have fat i nuværende praktikant Alberte, på albertebennedsen@ungdomsbureauet.dk, hvis du vil høre mere om, hvordan det er at være i praktik på UB. 

Læs mere om praktikpladserne og se hvordan du søger:

  • Ungdommens Folkemøde
  • ASU og Kommunikation
  • Mikrofon og ME