Bliv praktikant hos os!

Det kunne da sagtens være dig vi mangler?

Vi søger 3 praktikanter

I Ungdomsbureauet søger vi tre praktikanter til efteråret 2021. Alle tre pladser byder på varierede opgaver med masser af tillid, ansvar og fart på – er det mon noget for dig?

Læs mere og søg senest 25. april 2021. Vi afholder samtaler i uge 17-18.

UNGDOMMENS FOLKEMØDE

Som praktikant på UFM er du med til at planlægge, udvikle og afvikle verdens største demokratifestival for unge.  

ASU og ME

Som praktikant på projekterne ASU og ME kommer du til at arbejde med projektledelse fra A-Z.

TEAM MIKROFON

Som praktikant i Mikrofon-teamet har du eventplanlægning, workshops og radioproduktion på menuen.

Hvem er vi?

Helt formelt set er Ungdomsbureauet en erhvervsdrivende fond med et almennyttigt formål. Man kan også bare sige en NGO.

Vi er 20 idealister samlet i et tårn på Nørrebro i København, og vi trækker vejret gennem engagement, grundighed og uimponerethed. Apropos sidstnævnte kan du bare kalde os UB!

Ungdomsmagt og engagement er the name of the game for Ungdomsbureauet. Gennem vores projekter, som du kan læse meget mere om på projektsiden, forsøger vi at række ud og engagere unge til at deltage i demokratiet, bruge deres stemme – faktisk alt man kan for at ændre samfundet. Det har vi brug for din hjælp til!

Hvem er du?

Måske er du studerende på en videregående uddannelse, måske er du ikke. Det vigtigste er at du er engageret, uimponeret og grundig! For det er vi, i kraft af alle de seje typer (som dig) som hjælper os med at være det.  

Du er klar på at lufte dine idéer, dine drømme, dit engagement, klar på at tage fat og gøre dem til virkelighed. Du får brede rammer hvor dine egne idéer og projekter får lov at tage spotlight og vi lytter altid til indskud. 

Du er nysgerrig, selvstændig, god til at sige ja og tage fat hvor der er brug for dig. Vi tilbyder en stejl læringskurve, så den er du også forberedt på at møde!   

Hvordan er kontoret?

I denne solskinsfyldte og virusramte forårstid arbejder vi alle sammen hjemmefra hver vores velafsprittede hjemmearbejdsplads, men vi åbner delvist op på kontoret! Normalt holder vi til midt på Nørrebro i et ret dejligt kontor, hvis vi selv skal sige det. Og det skal vi jo!  

Vær forberedt på den tynde luft oppe i tårnet på Slotsgade (vi har også en elevator)! Der er memes, billeder og avisudklip på væggene, der er lysstofrør og skilte, gode pladser og en FED fredagsbar (når vi kan den slags sjov igen)!

Det er energisk, hyggeligt og velindrettet. På sin egen måde.   

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til praktik eller UB generelt, kan du kontakte vores organisationsdirektør Christian Bay på christian@ungdomsbureauet.dk

Læs mere om praktikpladserne og se hvordan du søger:

  • Ungdommens Folkemøde
  • ASU og ME
  • Team Mikrofon