PRAKTIK

ASU og ME

Vil du bidrage til unges trivsel og engagement?

Om projektet?

Hos Akademiet for Samfundsengagerede Unge (ASU) bliver du en del af et projekt i rivende udvikling. Du kommer til at blive en del af vores kommunikationsindsats med særligt fokus på politisk kommunikation, men får også muligheden for at prøve kræfter med politisk-strategisk arbejde, afvikling af workshops, events og læringsforløb!  

Mangfoldigt Engagement (ME) kæmper for at skabe ny viden om unges samfundsengagement og livsvilkår. ME står også for udgivelsen af “De” bøgerne, som er en bogserie med fokus på unge i specielt udsatte positioner, hvor de får magten og ordet til at fortælle om deres oplevelse. Du får lov at være med i processen, samt være involveret i vores social labs og analytiske arbejde!    

Din rolle?

Har du lyst til at være en del af ikke bare ét, men TO projekter og grave dig dybt ned i unges trivsel og engagement? Så er ASU/ME-kombinationen et varmt bud! Du vil få erfaring med kommunikation og projektledelse, deltage i workshops og facilitere konferencer, og så vil du ikke mindst være med til at forme og fortælle hvad ASU og ME er i verden.  

Lidt om dig?

Du er studerende på en videregående uddannelse, eller har måske lyst til at teste din faglighed til at styrke samfundsengagementet blandt unge.  

Du er en skarp formidler, har mod på at lave SoMe arbejde og producere tekst, og hjælpe til med det redaktionelle i forbindelse med De-bøgerne.  

Du må meget gerne have erfaring med at facilitere workshops og konferencer, men er ikke et krav! Øvelse gør mester, og med vilje og lærelyst når man langt.  

Om ansøgning?

Send en mail med “ASU og ME” i emnefeltet, til job@ungdomsbureauet.dk. Send en ansøgning og et CV, hvor du fortæller os hvorfor vi lige netop passer til dig, og hvorfor du passer til os!

Alle evner, erfaringer og skills du må have, er du velkommen til at dele med os, om det så er webarbejde, excelark, SoMe-erfaring, tarotkort eller jonglering.    

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte projektlederne her: 

ASU: olivia@ungdomsbureauet.dk

ME:  sisse@ungdomsbureauet.dk

Fik du set vores andre praktikpladser?

UNGDOMMENS FOLKEMØDE

Som praktikant på UFM er du med til at planlægge, udvikle og afvikle verdens største demokratifestival for unge.  

ASU og ME

Som praktikant på projekterne ASU og ME kommer du til at arbejde med projektledelse fra A-Z.

TEAM MIKROFON

Som praktikant i Mikrofon-teamet er det dig der får projekterne ud at flyve på SoMe og web, så verden ved hvad vi laver.