PRAKTIK

Ungdommens Folkemøde

Vil du være med til at skabe verdens største demokratifestival for unge?

Om projektet?

På Ungdommens Folkemøde (UFM) afholder vi hvert år et brag af en demokratifestival hvor tusindvis af unge samles i Valbyparken. UFM er fuld af workshops, taler, debatter, talks, koncerter og noget så klassisk som sindssygt god stemning, og så er det verdens største demokratifestival for unge.

Hos os i Ungdomsbureauet arbejder vi året rundt på højtryk for at det også er verdens bedste demokratifestival for unge, så vi kan engagere flere mere. Hvis du vil være med til at sætte ungdomsmagt på dagsordenen i Danmark, så er det UFM du skal søge!  

Din rolle?

Som praktikant hos os er du med til både at udvikle og afvikle festivalen. Opgaverne spænder bredt, alt fra eventplanning og kommunikation til workshops og SoMe. Du vil få erfaring med projektledelse og festivalsplanlægning, du får indflydelse på alt mellem fra hvordan vi organiserer og formidler til hvordan vi laver fundraising og hvad der skal ske på scenerne! 

Lidt om dig?

Som du kan se, er arbejdsopgaverne på UFM mange og forskellige, og du skal have mod på at prøve lidt af hvert! Nysgerrighed og lærelyst er derfor en klar bonus. Vi vil gerne høre hvordan lige netop du, med din faglighed eller erfaring, kan bidrage og deltage i projektet!  

Vi forestiller os at du er i gang med en vidergående uddannelse eller brænder for at teste din faglighed. Du vil gerne se dine idéer komme til live i kraft af din viden og erfaring, du er analytisk anlagt, men ikke bange for at kaste dig ud i nye og praktiske opgaver.

Du er nysgerrig og selvstændig og vil prøve kræfter med de mange facetter af projektledelse du vil møde hos os, som eksterne møder, kommunikation, analyser, projektudvikling og afvikling.  

Lyder det som dig, eller noget for dig? Så glæder vi os til at høre fra dig!  

Om ansøgning?

Send en mail med “UFM” i emnefeltet, til job@ungdomsbureauet.dk. Send en ansøgning og et CV, hvor du fortæller os hvorfor vi lige netop passer til dig, og hvorfor du passer til os!

Alle evner, erfaringer og skills du må have, er du velkommen til at dele med os, om det så er webarbejde, excelark, SoMe-erfaring, tarotkort eller jonglering. 

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte projektleder Alberte Bau Larsen på alberte@ungdomsbureauet.dk   

Fik du set vores andre praktikpladser?

UNGDOMMENS FOLKEMØDE

Som praktikant på UFM er du med til at planlægge, udvikle og afvikle verdens største demokratifestival for unge.  

ASU og ME

Som praktikant på projekterne ASU og ME kommer du til at arbejde med projektledelse fra A-Z.

TEAM MIKROFON

Som praktikant i Mikrofon-teamet er det dig der får projekterne ud at flyve på SoMe og web, så verden ved hvad vi laver.