MÅLGRUPPE: Ungdomsuddannelser, organisationer, kommuner, virksomheder

VARIGHED:
efter aftale

PRIS:
efter aftale

Vi kan lave din podcast

Har du et budskab, som du vil have ud over rampen i podcastformat? Vi har årelang erfaring med podcastproduktion og kan sætte strøm og lyd til dine ideer.

Podcast og lydfortællinger er alle vegne. Samtalepodcasten, truecrime-fortællinger, nyhedsbreve og nyheder som podcast, nye radiokanaler og podcastplatforme – de er alle steder. Podcasts er engagerende at lytte til. De kan gøre os klogere og mere nysgerrige og underholde os. Og det kan være mindst lige så engagerende at skabe sin egen fortælling på lyd.  

 
Har du et budskab, som du vil have ud over rampen i podcastformat? Vi har årelang erfaring med podcastproduktion og kan sætte strøm og lyd til dine ideer. Vi producerer en podcast på baggrund af dit koncept og hjælper med at formidle den til et bredt publikum. Vi assisterer også med konceptudvikling, hvis idéen ikke er helt færdigbagt eller skal formateres yderligere til lyd. Vi kan stå for hele produktioner eller for enkelte dele. Vi har fx erfaring med at stå for redigering og stemmetræning af værter for vores tidligere kunder.  
Vi kan også hjælpe med at forme din podcast, så den rammer unge bedst muligt og gør en forskel for dem. 

Pris efter aftale

Herligt samarbejde med kreative og dygtige medarbejdere hos Ungdomsbureauet i udviklingen af Verdenstimen: De utålodige. En succes der klart må gentages når lejligheden byder sig

Rikke Falkenberg Kofoed, Leg med IT

Om podcast og lyd: 

Siden 2020 har vi produceret og lavet radio og podcasts som en del af vores samarbejde med 24syv (tidligere Radio Loud), hvor vi er en af kanalens kulturpartnere. I dag producerer vi radioprogrammet Ungdomsmagt, som bliver sendt alle tirsdage mellem kl. 22-23. I afdelingen for podcast og lyd har vi også eksterne opgaver, hvor vi fx hjælper med at skærpe koncepter til unge som målgruppe, give stemmetræning samt optage og redigere. Fra 2022 tilbyder vi nye projekter og undervisningsforløb, hvor lydmediet præsenteres for unge som engagementsmetode og værktøj til at gå i dialog med magthavere, andre unge, til at være skabende og bruge sin stemme. 

Nogle af dem vi har arbejdet med

Book allerede i dag!

Kontakt vores partnerskabsansvarlige Signe Warming

Telefon: 60 48 20 49
Mail: signe@ungdomsbureauet.dk 

Signe Warming, Partnerskabsansvarlig