MÅLGRUPPE

Civilsamfundsorganisationer, kommuner, regioner, virksomheder, fagprofessionelle med fokus på unge, kulturinstitutioner, offentlige forvaltninger, politikere

VARIGHED:
fra 1 workshop à 3 timer

PRIS:
fra 16.000 kr.

“De unge” findes ikke

Få forankret det, du laver, hos en ung målgruppe med en engagerende og involverende proces for og med unge. Ungdomsbureauet designer et forløb på unges præmisser. Vi er eksperter i at skabe et trygt og inspirerende rum, hvor unge kan og vil dele deres perspektiver.

Flere unge skal inddrages og involveres i beslutnings-, udviklings- og forandringsprocesser, især når unge enten er aftagere af løsningerne eller på anden vis skal leve med konsekvenserne.

Vi tilbyder processer der kan inddrage unge, når I står overfor udfordringer, beslutninger eller en anden form for forandring eller udvikling, hvor I gerne vil inddrage unge i processen. Vi kan hjælpe med at forankre det, I laver, hos en ung målgruppe med en engagerende og involverende proces for og med unge. En involveringsproces kan se ud på mange måder både tids- og indholdsmæssigt. Vi arbejder bl.a. ud fra vores metodologi til unge-empowerment, når vi involverer unge. 

Med afsæt i mange års erfaringer med at skabe rum for ungdomsengagement på utallige måder, kan vi skræddersy en proces, for jer der mangler redskaber til at inddrage unge eller som vil have designet en proces på unges præmisser. Vi er eksperter i at skabe både et trygt, levende og inspirerende rum, hvor unge kan og vil dele deres perspektiver enten med andre unge eller med jer og andre beslutningstagere.

Uanset hvilken beslutnings-, udviklings- eller forandringsproces du står overfor, vil det altid være meningsfyldt at få indsigter fra en mangfoldig gruppe af unge. En involveringsproces kan se ud på mange måder både tids- og indholdsmæssigt og den vil altid afhænge af den kontekst i befinder jer i.

Vi arbejder bl.a. ud fra vores egen metode Youth Empowerment Methodology, når vi involverer unge. Ring eller skriv til os for at høre mere om hvordan vi har gjort det i forskellige cases.

Vores dygtige medarbejdere tager sig af forløbet og sikrer høj kvalitet.

1 workshop à 3 timer fra 15.000 kr

Helt forløb efter aftale

Book allerede i dag!

Kontakt vores partnerskabsansvarlige Signe Warming

Telefon: 60 48 20 49
Mail: signe@ungdomsbureauet.dk 

Signe Warming, Partnerskabsansvarlig