PRAKTIK PÅ DE-SERIEN

Vil du være med til at formidle underrepræsenterede unges personlige historier?

Ungdomsbureauet søger praktikant på De-serien

De-serien leder lige nu efter en praktikant til efterårssemesteret 2024, der står på afvikling, rejser i både ind- og udland og udgivelsen af De Ensomme. Måske er det noget for dig?

De-serien er et bogprojekt, hvor underrepræsenterede unge fortæller deres personlige historie. Formålet er at give unge mulighed for selv at definere deres egen livshistorie. Ved at fortælle deres historie er de med til at nuancere og aftabuisere dele af ungdomslivet, som kan svære at tale om. De-serien har i dag udviklet sig til mere end bogudgivelser; det er et fællesskab og platform bestående af tidligere frivillige, som er med til at sætte retningen for projektet og som udvikler events, kulturprodukter som retter sig mod De-seriens målgrupper. 

På De-serien går vi et spændende efterår i møde med tonsvis af afviklinger. Vi skal bl.a. på en bogturné i september, til Oslo til i oktober, udgive den næste bog i De-serien i november og facilitere en frivilligweekend i starten af december. Alt det skal vi naturligvis med vores fantastiske frivillige – og måske med dig?

Dine opgaver

Som du kan læse, går vi ind i et efterår, hvor vi for alvor skal have De-serien ud i offentligheden. Vi søger derfor en person som både er stærk til at planlægge og afvikle events. En person som er nysgerrig og hvor vejen fra tanke til handling er kort. 

Du vil blive en del af et arbejdsmiljø med højt til loftet og hvor samarbejde er afgørende for at lykkedes. Du skal desuden være forberedt på svære, men meningsfulde samtaler med vores frivillige og på at facilitere rum og processer, der løbende tilpasses de behov og ønsker, som de udtrykker. 

Men ps. Det er nice, hvis du har kørekort!

Dine opgaver kan se ud på mange forskellige måder alt efter, hvem du er. Vi forventer ikke, at du kan det hele og tager højde for, at du som praktikant kan bidrage med noget helt unikt. Så opgavelisten udvikler sig også i takt med, hvad du drømmer om at arbejde med.

Praktikstillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling, men der er plads til at have undervisning, opgaver og eksamener ved siden af. Vi tager højde for dit studie og er fleksible med at få dine arbejdstider til at gå op med dine praktikvilkår.  

I Ungdomsbureauet gør vi os umage for at skabe et mangfoldigt arbejdsmiljø, der er trygt for alle at være en del af. Vi opfordrer alle med interesse i stillingen om at søge, uanset hvem de er. 

Hvordan er kontoret?

Ungdomsbureauet er en nonprofitorganisation, der arbejder for, at alle unge bliver en naturlig del af beslutninger, der påvirker deres liv. Vi tæller 25 medarbejdere, som alle laver forskellige samfundsengagerende projekter for unge – og så holder vi til i Kødbyen i København som del af Ungdommens Demokratihus, hvor vi bebor førstesalen.

I stil med resten af huset forsøger vi det bedste vi kan at styrke danske unges demokratiske selvtillid – et smukt match, synes vi. Men den slags mission kræver god energi, så for at give tilværelsen kulør, har vi lysstofrør og farverige plakater på væggene, og vores kaffemaskine er den tro væbner gennem dagen. Kort og godt; et energisk og hyggeligt miljø! 

Sådan søger du

Har du nogen spørgsmål, kan du sende dem til job@ungdomsbureauet.dk 

Du ansøger ved at sende CV og en motiveret ansøgning på max en A4-side
til job@ungdomsbureauet.dk- skriv praktikant på De-serien i emnefeltet.

Ansøgningsfristen er fredag den 11. april, og vi forventer at holde samtaler i uge 16

Vi glæder os til at høre fra dig!