Det kan vi

Workshops, facilitering, rådgivning, analyser, podcasts, projekter og meget mere.

I Ungdomsbureauet vil vi gerne engagere unge i hele Danmark. Det gør vi med forskellige strategier og løsninger, når vi gør andre skarpe på, hvordan unge er alt muligt og meget mere. Uanset om vi rådgiver om et nyt projekt, udarbejder en analyse eller afholder et seminar for vores ungeinvolveringsnetværk, så gør vi det med nysgerrighed, grundighed og stort engagement. Vi tager altid udgangspunkt i den konkrete opgaves virkelighed, og derfor er to arbejdsdage på vores kontor sjældent ens.

Her kan du få indblik i hvordan vi kan hjælpe dig og din organisation.

Ved du allerede hvad du vil bruge os til?
Kontakt vicedirektør Katrine Damgaard på katrine@ungdomsbureauet.dk

Facilitering og workshops

I Ungdomsbureauet elsker vi at tage ud af huset, når vi skal facilitere ungdomsmøder, moderere debatter, holde oplæg, afholde workshops og meget mere. Vi har en bred vifte af kompetencer på kontoret, her er erfaring med alt fra unges klimaaktivisme til akro-yoga, demokratiforståelse og bogudgivelser. 

Hvis du kan se Ungdomsbureauet i dit projekt, så tag endelig fat i os!

Analyser og viden

Ungdomsbureauet bliver hele tiden klogere på unges muligheder og livsvilkår i dagens Danmark. Vi laver løbende analyser, der kan styrke vores samarbejdspartneres (og selvfølgelig vores eget) arbejde for og med unge. Vi indsamler viden ved at skabe tillidsfulde rum, hvor unge har lyst til at dele deres idéer, drømme, forventninger, og frustrationer med os.  

 
Kontakt os, hvis vi skal sammensætte en undersøgelse, der passer til jeres arbejde. 

Netværk for ungeinvolvering

Er du ungdomsskoleleder, ungekoordinator eller ungekonsulent i en kommune? Så er Ungeinvolveringsnetværket et projekt for dig. På tværs af Danmark arbejder netværket sammen om at skabe kommuner, hvor unge engagerer sig og deltager i lokaldemokratiet. Netværket starter hvert år i april og løber året ud.

Læs om netværket her eller kontakt projektleder Mette Gadegaard på mette@ungdomsbureauet.dk.

Projekter og partnerskaber

Der er de projekter vi laver selv, og så er der dem vi laver sammen med andre. Vi kan lide begge dele, og der kommer altid noget fedt ud af det, så måske vi skal samarbejde? 

Det kan være en projektidé du og din organisation sidder med, eller det kan være en projektidé vi har som du gerne vil være en del af.

Sig noget med unge og engagement, så lytter vi!

Fandt du noget brugbart?

Hiv fat i vicedirektør Katrine Damgaard, så finder vi ud af hvor vi drikker kaffen.

Telefon +45 24 21 90 29
Mail katrine@ungdomsbureauet.dk 

Katrine Damgaard, vicedirektør