MÅLGRUPPE: Udskolingselever, ungdomsuddannelser, højskoler, undervisere, kommuner 

VARIGHED:

  • Introducerende workshop: To timer  
  • Forløb over tre workshops: 3×3 timer 

PRIS:
fra 10.000 kr.

Engagér på lyd!

Samtalepodcasten, true-crime-fortællinger, nyhedsbreve på lyd, nye radiokanaler og podcastplatforme – de er alle steder. Podcasts er engagerende at lytte til. De kan gøre os klogere og mere nysgerrige og underholde os. Og det kan mindst lige så engagerende at skabe sin egen fortælling på lyd. Vi tilbyder et workshop- og undervisningsforløb, hvor deltagerne bliver klædt på til at arbejde med at skabe og formidle engagement på lyd. Deltagerne introduceres til podcast som genre, fortælleteknik, den gode speak, tilrettelæggelse, optagelse og redigering fordelt over tre workshops.
 

Siden 2020 har vi produceret en perlerække af podcasts og radioprogrammer for 24syv (tidligere Radio Loud) om blandt andet unges aktivisme og om ungdomsmagt. Vi har også bistået andre med at producere podcasts og lydproduktioner. Med vores faglighed og erfaring på skuldrende ønsker vi nu at drage ud og udbrede engagementsformer hos unge til også at inkludere lydmediet. Vi ønsker at skabe lydprojekter sammen med unge, da vi tror på lydmediet som metode og værktøj til at gå i dialog med andre unge, med magthavere, politikere og borgere og på den måde tage aktivt del i den demokratiske samtale, hvor unge selv er med til at sætte rammerne. Med afsæt i vores erfaring med lyd- og podcastproduktioner og vores mange projekter for og med unge tilbyder vi også undervisere og organisationer at tænke lydmediet og produktion af egne lydfortællinger ind i undervisningen og som en del af formidlingen af jeres organisations arbejde med fx unge.  

Eksempler på lydproduktioner vi har stået bag:

2 timer = 10.000 kr

3 x 3 timer = efter aftale

Om podcast og lyd 

Siden 2020 har vi produceret og lavet radio og podcasts som en del af vores samarbejde med 24syv (tidligere Radio Loud), hvor vi er en af kanalens kulturpartnere. I dag producerer vi radioprogrammet Ungdomsmagt, som bliver sendt alle tirsdage mellem kl. 22-23. I afdelingen for podcast og lyd har vi også eksterne opgaver, hvor vi fx hjælper med at skærpe koncepter til unge som målgruppe, give stemmetræning samt optage og redigere. Fra 2022 tilbyder vi nye projekter og undervisningsforløb, hvor lydmediet præsenteres for unge som engagementsmetode og værktøj til at gå i dialog med magthavere, andre unge, til at være skabende og bruge sin stemme. 

Nogle af dem vi har arbejdet med

Book allerede i dag. 

Kontakt organisationsdirektør Christian K. Bay.

Telefon +45 29 85 84 21
Mail christian@ungdomsbureauet.dk 

Christian K. Bay, organisationsdirektør