PRAKTIK

Er du klar på at skabe noget ungdomsmagt?

Ungdomsbureauet søger praktikanter

I Ungdomsbureauet søger vi praktikanter til foråret 2023. Alle praktikpladser byder på varierede opgaver med masser af tillid, ansvar og fart på – er det mon noget for dig? 

Vi leder efter praktikanter, som har mod på at kaste sig ud i arbejde med:

 • Festivalplanlægning- og afvikling  
 • Podcast- og radioproduktion  
 • Analysearbejde og vidensformidling  
 • Udvikling og afholdelse af workshops og oplæg i forbindelse med vores forskellige projekter  
 • Fundraising  
 • Kommunikation og SoMe 

Måske du kan se dig selv i alle opgaverne, måske kun én. Men bare rolig! Du vil ikke få ansvaret for altsammen på én gang, og vi forventer ikke, du kan det hele i forvejen. Så længe du synes, det lyder som sjove og spændende arbejdsopgaver, og som noget du gerne vil lære, så tøv ikke med at søge din praktik hos os! 

Som praktikant i Ungdomsbureauet vil du få ansvaret for nogle af ovenstående arbejdsopgaver og blive tilknyttet et team.

Hvem er vi?

Ungdomsbureauet er en nonprofitorganisation med 27 ansatte. Vi er en arbejdsplads, hvor visionerne er store, neonlysene blinker og engagementet løber ned ad væggene. Her er plads til kreativitet, nysgerrighed og fejl. Vi mener, at unge skal være en naturlig del af beslutninger, der påvirker deres liv – og derfor skaber vi projekter, der danner rammen for MERE UNGDOMSMAGT. Vi tør at sparke døren ind og stille spørgsmål til ’plejer’.

Hvem er du?

Vi leder efter praktikanter, som kan starte deres praktikperiode omkring den 1. februar 2023. Vil du være med til at skabe vores projekter og har mod på at kaste sig ud i, at

 • Udvikle og skabe festivaler og events fra START til SLUT
 • Dykke ned i og fortælle om spændende organisationer og personer, der engagerer unge
 • Klæde unge på til at holde slagkraftige brandtaler
 • Kommunikere på sociale medier
 • Afholde engagerende workshops og oplæg rundt om i DK
 • Blive klogere på og formidle om unges digitale verden

Måske kan du se dig selv i alle opgaverne, måske kun i én? Vi forventer ikke, at du kan det hele, og vi former sammen med dig, hvordan din praktik kan blive den allerfedeste for lige netop dig!

Måske er du studerende på en uddannelse, måske er du ikke. Det vigtigste er, at du er fantasifuld, tager ejerskab og har mod på at kaste dig ud i nye og lærerige opgaver – sammen med os.

Du får brede rammer, hvor dine egne idéer får lov til at tage spotlight – vil du gerne lave en twitter-storm, eller synes du vil skal holde et event i en rumraket? Du er med på at gøre vores projekter endnu vildere, stille dig kritisk overfor det, der ikke fungerer og hoppe ind i opgaver med stort engagement.

Du er nysgerrig, selvstændig, god til at sige ja og tage fat, hvor der er brug for dig. Vi tilbyder et stort ansvar, så det skal du også være klar til at tage på dig!

Hvordan er kontoret?

Vi holder til i hjertet af Vesterbro, nærmere betegnet Kødbyen, hvor pulsen pumper og duften af bacon og tis blandes. Kontoret og hverdagen afspejler balancen mellem ungdom og bureau og mellem nysgerrighed og professionalisme, som er en del af Ungdomsbureauets DNA og dagligdag. Det viser sig igennem f.eks. temafrokoster med toast og bobler, meme-kanaler på Teams, skemalagt fokus-tid og hæve-sænke borde.

 

Sådan søger du

Send en ansøgning hvor du fortæller os lidt om dig selv og hvorfor du mener vi kunne være et godt match.

→  Send max 1,5 A4-side til job@ungdomsbureauet.dk

Ansøg senest den 25. november - Vi afholder samtaler i uge 48 - 47 !

Har du spørgsmål?

Kontakt organisationsdirektør Christian Bay.