PRAKTIK

Er du klar på at skabe noget ungdomsmagt?

Ungdomsbureauet søger praktikanter

I Ungdomsbureauet søger vi praktikanter til efteråret 2022. Alle praktikpladser byder på varierede opgaver med masser af tillid, ansvar og fart på – er det mon noget for dig? 

Vi leder efter praktikanter, som har mod på at kaste sig ud i arbejde med:  

  • Festivalplanlægning- og afvikling  
  • Podcast- og radioproduktion  
  • Analysearbejde og vidensformidling  
  • Udvikling og afholdelse af workshops og oplæg i forbindelse med vores forskellige projekter  
  • Fundraising  
  • Kommunikation og SoMe 

Måske du kan se dig selv i alle opgaverne, måske kun én. Men bare rolig! Du vil ikke få ansvaret for altsammen på én gang, og vi forventer ikke, du kan det hele i forvejen. Så længe du synes, det lyder som sjove og spændende arbejdsopgaver, og som noget du gerne vil lære, så tøv ikke med at søge din praktik hos os! 

Som praktikant i Ungdomsbureauet vil du få ansvaret for nogle af ovenstående arbejdsopgaver og blive tilknyttet et team.

Hvem er vi?

Ungdomsbureauet er en nonprofitorganisation med 23 ansatte. Vi er en arbejdsplads, hvor visionerne er store, og engagementet løber ned ad væggene. Her får man ansvar, tillid og stejle læringskurver, og her er plads til kreativitet, nysgerrighed og udvikling.  

Vi ønsker at skabe den mest samfundsengagerede generation af unge og ungdomsmagt og engagement er kernen i alt, hvad Ungdomsbureauet laver. Gennem vores forskellige projekter, som du kan læse meget mere om på projektsiden,forsøger vi at motivere og engagere unge til at deltage i demokratiet, bruge deres stemme og ændre samfundet på de punkter, de synes er nødvendigt. Det har vi brug for din hjælp til! 
 

Hvem er du?

Måske er du studerende på en uddannelse, måske er du ikke. Det vigtigste er, at du er engageret, uimponeret og grundig! For det er vi i kraft af alle de seje typer (som dig), der hjælper os med at være det. 

Du er klar på at lufte dine idéer, dine drømme, dit engagement og gøre det til virkelighed.  

Du får brede rammer, hvor dine egne idéer får lov til at tage spotlight, og vi lytter altid til inputs. Du er med på at gøre vores projekter endnu bedre, stille dig kritisk overfor det, der ikke fungerer og hoppe ind i opgaver med stort engagement.  

Du er nysgerrig, selvstændig, god til at sige ja og tage fat, hvor der er brug for dig. Vi tilbyder et stort ansvar, så det skal du også være klar til at tage på dig! 

Hvordan er kontoret?

Vi holder til i hjertet af Vesterbro, nærmere betegnet Kødbyen, hvor pulsen pumper og duften af bacon og tis blandes. Altså sådan mest metaforisk, bare rolig.

Vi har lokaler på førstesalen i Ungdommens Demokratihus, og kontoret afspejler balancen mellem ungdom og bureau, mellem nysgerrighed og professionalisme, som er en del af Ungdomsbureauets arbejde og dagligdag. Det er et energisk, hyggeligt og professionelt miljø med plads til både fordybelse og fantasi. 

Sådan søger du

Send en ansøgning hvor du fortæller os lidt om dig selv og hvorfor du mener vi kunne være et godt match.

→ Send max 1,5 A4-side til job@ungdomsbureauet.dk  

Ansøg senest den 18. maj 2022. Vi afholder samtaler i uge 21-22 

Har du spørgsmål?

Kontakt organisationsdirektør Christian Bay.