Partnerskabsansvarlig (barselvikariat)

Vær Ungdomsbureauets partnerskabsansvarlig

Ungdomsbureauet leder efter en barselsvikar for vores partnerskabsansvarlige, der går på barsel i udgangen af 2023. Måske skal det være dig?

Vi leder efter en ny kollega, som er drevet af at opdrive og varetage både aktuelle og nye samarbejder samt partnerskaber. Du skal være motiveret af at sætte ambitiøse mål og have gåpåmodet til at arbejde for at indfri dem. Hos Ungdomsbureauet er der ofte kort fra tanke til handling og vi arbejder ud fra en stor grad af frihed og ansvar.

Dine opgaver vil fokusere på at sætte Ungdomsbureauets viden om unges engagement i relation til partnere i både det private og offentlige. Du skal dermed kunne konceptualisere Ungdomsbureauet ind i mange sammenhænge samt have flair for at facilitere selvsamme processer og medskabe det på gulvet. Vi leder efter dig, som kan arbejde strategisk på vores partnerskaber og samarbejder, og i den forbindelse ser vi gerne, at du er med til at sætte både målsætninger og visioner som du og resten af Ungdomsbureauet kan arbejde med.

 

Dine primære ansvarsopgaver vil være:

 • Varetage nuværende partnerskaber og samarbejder
 • Opdrive nye partnerskaber og samarbejder
 • Koordinere samarbejder med resten af Ungdomsbureauets ansatte i forhold til udvikling og afvikling
 • Lægge budget for året og sørge for, at vi når vores mål
 • Sparre med vores direktør Olivia om strategiske overvejelser i forhold til partnerskaber
 • Udvikle og afvikle både koncepter og projekter

Om dig

Vi søger dig med engagement i at opbygge partnerskaber og aktualisere gode processer, der giver unge medbestemmelse i en bred vifte af sammenhænge!

Vi har ingen specifikke krav til din uddannelse eller baggrund i øvrigt. Det vigtigste er, at du kan se dig selv i opgaverne og trives i et arbejdsmiljø med højt til loftet, stor handlingsparathed og hvor samarbejde er afgørende for at lykkedes.

Om os

Ungdomsbureauet er en nonprofitorganisation, der arbejder for, at alle unge bliver en naturlig del af beslutninger, der påvirker deres liv. Det gør vi ved skabe betingelser for unges engagement i samfundet og beslutningstageres engagement i unge. I over 10 år har vi lavet projekter såsom festivaler, konferencer, workshops, undervisning, bogudgivelser, podcasts og meget mere. I alt hvad vi gør og siger, lader vi os vejlede af vores tre værdier: fantasi, ejerskab og mod.

 

Vi tilbyder:

  • Tillid, frihed og ansvar i ligelige mængder
  • Indflydelse på arbejdsmetoder og -processer 
  • En tempofyldt og udviklende dagligdag

  • Et arbejdsmiljø med åbensindede og kompetente kollegaer

  • Centralt beliggende kontor i et af Københavns mest kulørte kvarterer, Kødbyen
  • Muligheden for at præge den demokratiske dagsorden og gøre en forskel for og med unge sammen med resten af Ungdomsbureauet

Det praktiske

Jobstart er snarest muligt, men senest 1. december 2023 og løber til slutningen af oktober 2024. Arbejdstiden er 37 timer om ugen.

Du kan læse mere om Ungdomsbureauet og vores arbejde lige her på www.ungdomsbureauet.dk.

I Ungdomsbureauet gør vi os umage for at skabe et mangfoldigt arbejdsmiljø, der er trygt for alle at være en del af. Vi opfordrer alle med interesse i stillingen om at søge, uanset hvem de er.

Ansøgningsfrist er den 22. oktober 2023

Samtaler afholdes i uge 43, den 25. og 26. oktober 2023

Sådan søger du

Ansøgning sendes til job@ungdomsbureauet.dk med emnefeltet “barselsvikar-parnerskabsansvarlig”. Brug max én A4-side på at fortælle os lidt om dig selv, hvorfor det skal være dig, og hvorfor du søger stillingen. Har du spørgsmål til stillingen, skal du være velkommen til at kontakte vores partnerskabsansvarlig Karla Laursen på Karla@ungdomsbureauet.dk Vi glæder os til at høre fra dig!