PRAKTIK PÅ UB

Vær med til at styrke, konceptudvikle og kommunikere Ungdomsbureauets partnerskaber

Ungdomsbureauet søger praktikant til partnerskaber
og kommunikation

Vil du have erfaring med at arbejde på tværs af partnerskaber og kommunikation? Er du nysgerrig på at bruge alle kommunikations-værktøjerne i redskabskassen og interesserer du dig for unge, demokrati og samfundsengagement? Ungdomsbureauet arbejder med et bredt udsnit af civilsamfundsorganisationer, kommuner og unge-inddragende projekter. Hvis du synes det lyder interessant, så håber vi, at du vil læse med her!  

En praktik hos Ungdomsbureauet byder på varierede opgaver med masser af tillid, ansvar og fart på – er det mon noget for dig?  

Som praktikant hos Ungdomsbureauet, vil du være med til at udvikle og afvikle både koncepter og projekter. Dine opgaver vil blandt andet fokusere på at sætte Ungdomsbureauets viden om unges engagement i relation til partnere i både det private og offentlige. Her vil du få mulighed for at prøve kræfter med konceptualisering og kommunikation for hele Ungdomsbureauets projekter og kommercielle partnerskaber. 

Hos Ungdomsbureauet er der ofte kort fra tanke til handling og vi arbejder ud fra en stor grad af frihed og ansvar. Vi tager også højde for, at du som praktikant kan bidrage med noget helt unikt. Så opgavelisten udvikler sig, alt efter hvem du er, og hvad du drømmer om. 

Hvem er du?

Vi søger dig som kan se værdien i både partnerskaber og kommunikation, der arbejder med at give unge medbestemmelse i en bred vifte af sammenhænge! Vi har ingen specifikke krav til hvilken uddannelse du er i gang med – eller hvilken anden baggrund du har, for at søge stillingen. Det vigtigste er, at du kan se dig selv i opgaverne og trives i et arbejdsmiljø med højt til loftet, stor handlingsparathed og hvor samarbejde er afgørende for at lykkedes.

Vi håber at du er klar på at lufte dine idéer, dine drømme, dit engagement og gøre det til virkelighed. På den måde er du med til at gøre vores projekter endnu bedre, stille dig kritisk overfor det, der ikke fungerer og hoppe ind i opgaver med stort engagement.  

Vi forventer ikke, at du kan det hele og tager højde for, at du som praktikant kan bidrage med noget helt unikt. Så opgavelisten udvikler sig, alt efter hvem du er, og hvad du drømmer om.

Praktikstillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling, men der er plads til at have undervisning, opgaver og eksamener ved siden af. Vi tager højde for dit studie og er fleksible med at få dine arbejdstider til at gå op med dine praktikvilkår. 

I Ungdomsbureauet gør vi os umage for at skabe et mangfoldigt arbejdsmiljø, der er trygt for alle at være en del af. Vi opfordrer alle med interesse i stillingen om at søge, uanset hvem de er. 

Hvordan er kontoret?

Ungdomsbureauet er en nonprofitorganisation, der arbejder for, at alle unge bliver en naturlig del af beslutninger, der påvirker deres liv. Vi tæller 27 medarbejdere, som alle laver forskellige samfundsengagerende projekter for unge – og så holder vi til i Kødbyen i København som del af Ungdommens Demokratihus, hvor vi bebor førstesalen. I stil med resten af huset forsøger vi det bedste vi kan at styrke danske unges demokratiske selvtillid – et smukt match, synes vi. Men den slags mission kræver god energi, så for at give tilværelsen kulør, har vi lysstofrør og farverige plakater på væggene, og vores kaffemaskine er den tro væbner gennem dagen. Kort og godt, et energisk og hyggeligt miljø!

Sådan søger du

Har du nogle spørgsmål, kan du kontakte sende dem til  job@ungdomsbureauet.dk

Du ansøger ved at sende CV og en motiveret ansøgning på max en A4-side til
job@ungdomsbureauet.dk – skriv Praktikant til partnerskab og kommunikation i emnefeltet.

Deadline for ansøgning er den 5. december, og vi forventer at holde samtaler i uge 50

Vi glæder os til at høre fra dig!