Projektleder:
Anna Vibe Pedersen

Finansieret af:
LOUD

Projektetperiode:
​2019-2023

LABs og faste programmer

Lydunivers formed og af unge.

I Ungdomsbureauets levetid har vi eksisteret og engageret på skrift, i tale og især ude blandt mennesker hvor vi har det allerbedst. Men i sommeren 2019 tog vi skridtet ind i en helt ny verden, da vi blev en del af partnerkredsen i Radio Loud og dermed tilføjede en ekstra engagementsplatform.

I perioden 2019-2023 vil Ungdomsbureauet bidrage med viden, kompetencer og indhold til LOUDs lydunivers og er – som med alt andet vi laver – bannerfører for ambitionen om at skabe et projekt der ikke bare er til unge, men skabt af unge og med unge. Som partner i LOUD deler vi ud af vores erfaringer med ungeinvolvering, og så har vi fornøjelsen af at udvikle og afvikle månedlige LOUD LABs, en række workshops hvor unge fra hele landet samles om at udvikle og forme kanalen, så vi sikrer at det faktisk er unge der skaber kanalen.

Og nåh ja, vi har også lavet nogle programmer. Dem kan du høre nedenfor!

Lyt til vores programmer

Programmet hvor vi udforsker vejen fra holdning til handling.

Hvordan går man fra at have en holdning til at sætte handling bag sine ord og sætte et projekt i verden? I programmet Aktion undersøger vi hvilke holdninger, frustrationer og oplevelser, der giver handlekraft og mod til at starte et projekt. Vi skal høre fortællinger fra unge ildsjæle, der har taget initiativ til at starte et projekt, der skal gøre en forskel i verden. Som lytter bliver du taget med helt ind i maskinrummet, og sammen graver vi ned i hvad der skal til for at skabe forandring.

Lyt til Aktion her eller hvor du hører din podcast!

Programmet hvor vi vender karrierevejen på hovedet.

Et portrætprogram hvor vi gør op med forestillingerne om den perfekte karrierevej og lader gæsten fortælle den ærlige version. For ingen er perfekt, og ingen livsvej er lige. Heller ikke selvom CV’et ser sådan ud.

Lyt med, når vi bryder med perfektionsidealet og viser at karriere kan være mange ting, og at vejen gennem livet næsten altid er en broget affære.

Lyt til Den Brogede Vej her eller hvor du hører din podcast!

Vil du høre mere om vores arbejde med LOUD?

Kontakt projektleder Anna Vibe Pedersen

+45 28 96 62 63
annavibe@ungdomsbureauet.dk