Ungdommens Folkemøde NORD

…også kendt som NORD.

Projektleder:
Ellen Jakobsson

Finansieret af:
A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond

Projektetperiode:
​2022-2023

Demokratifestival for nordiske unge

Ungdommens Folkemøde NORD er en demokratifestival, der i 2023 samler op mod 3000 af Nordens unge og et bredt udvalg af organisationer fra civilsamfundet, magthavere og meningsdannere fra hele Norden.

Norden associeres ofte med bæredygtighed, innovation, velfærd, ligestilling og ytringsfrihed. Men der skal nye metoder til for at vi kan være alt det, som de nordiske lande bliver anerkendt for i resten af verden.

Med projektet bygger vi videre på erfaringer fra Ungdommens Folkemøde i Valbyparken, hvor vi skaber rammerne for, at unge kan udforske samfundsengagement og eksperimentere med måder at gøre det på. På samme måde er kulturel og generel demokratisk udveksling central på Ungdommens Folkemøde NORD, mens nysgerrighed og åbenhed er trædesten i udformningen af festivalen.  

Vi ved, at det rum, der opstår på en demokratifestival, giver unge mulighed for at stille spørgsmål og være kritiske over for det samfund, de er en del af. Ungdommens Folkemøde NORD skaber samhørighed blandt nordens unge og kickstarte et kulturelt fællesskab i Skandinavien på ny, der tør være visionært for et fremtidigt, bæredygtigt demokrati.

Hvor: København.  Hvornår: 21.-22. april, 2023.

> www.ufm-nord.org 

Ungdommens Folkemøde Nord søger projektleder

Billedtekst. Silent Disco, URBAN 13.

Billedtekst. Deltagere til Carpark Festival, URBAN 13. (Erling Brodersen)

Billedtekst. Fest i “Garagen”, URBAN 13. (Anders Raagaard)

FØLG MED:

Vil du høre mere om UFM Nord?
Kontakt projektleder Ellen Jakobsson

Ring på +46 766 312 806
Skriv på ellen@ungdomsbureauet.dk