Verdensmål i Hænderne

Projektleder:
Sia Seidler Berro

Støtte fra:
Udenrigsministeriet og Danida

Projektetperiode:
​2020-

Verdensmål i Hænderne skaber engagement og giver unge på erhvervsuddannelser og FGU-skoler konkrete værktøjer til, hvordan man kan arbejde med udviklingssamarbejde og FN’s verdensmål som ung undervejs og efter endt uddannelse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Udviklingssamarbejde & FN’s verdensmål medvirker til en positiv udvikling i både verden og i Danmark, men mange af de udfordringer vi står overfor, skal løses af de kommende generationer. Derfor vil vi med projektet her arbejde for at unge får de bedste redskaber og muligheder for at være med til at skabe en direkte forskel for fremtiden.

Verdensmål i Hænderne skaber engagement og giver unge på erhvervsuddannelser og FGU-skoler konkrete værktøjer til, hvordan man kan arbejde med udviklingssamarbejde og FN’s verdensmål som ung undervejs og efter endt uddannelse. En hver ny generation er en ny mulighed for at skabe positive forandringer i verden. Målet er, at eleverne oplever meningsfulde, motiverende og bæredygtig læring, der giver dem nye kreative og betydningsfulde oplevelse. I kraft af projektet deler vi den opnåede viden og erfaringer der kan styrke andre, i deres arbejde med ungeengagement og sikring af en bæredygtig fremtid.  

Projektet tager rundt i hele landet, hvor erhvervsuddannelser og FGU-skoler igennem undervisnings- & workshop forløb arbejder med, hvordan man inkorporer udviklingssamarbejde og FN’s verdensmål i deres egen faglighed. Efterfølgende deltager eleverne på festivaler og folkemøder for at dele deres viden, indsigter, engagement og ideer til forandring med andre unge fra hele landet. 

 

Lyst til at læse mere om, hvad Verdensmål i Hænderne går og laver? Så kig med lige her

Verdensmål i Hænderne på Ungdommens Folkemøde 2022

Vil du høre mere om Verdensmål i Hænderne?

Kontakt projektleder Sia Seidler Berro

Ring på 30 47 05 42
Skriv på
sia@ungdomsbureauet.dk