Ungdommens Folkemøde

Projektleder:
Anna Vibe Pedersen

Projektperiode:
2016-

Ungdommens Folkemøde er en demokratisk vitaminindsprøjtning til den danske ungdom. Ambitionen er at være bindeleddet mellem unge og beslutningstagere gennem workshops, sceneindslag og dialog for at styrke unges demokratiske selvtillid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2023 er syvende år med demokratisk vitaminindsprøjtning i fesitvalformat, og siden den spæde start i 2016 er Ungdommens Folkemøde vokset fra en spinkel, spirende idé til i dag at være verdens største demokratifestival for unge – en kædereaktion af samfundsengagement, ungdomsmagt, medborgerskab og dialog i øjenhøjde!

Ungdommens Folkemøde samler den danske ungdom mellem 15-25 år til en åben festival i demokratiets tegn, hvor unge kan drømme, blande sig i debatten, lade sig inspirere og være med til at fortælle, hvad ungdommen kan og vil.

Danske unge er nemlig verdensmestre i færdigheder inden for sociale, politiske og demokratiske forhold. Unge vil gerne stemme og uddanne sig, men udviser i langt mindre grad end andre unge verden over interesse for at deltage i aktivt samfundsengagement. Ungdommens Folkemøde er en platform, der giver den danske ungdom mulighed for og lyst til at bevæge sig ind i den del af demokratiets verden, der findes uden for stemmeboksen.

For at styrke danske unges demokratiske selvtillid, er det nødvendigt, at ungdommens drømme, frustrationer, holdninger og idéer lyttes til. Derfor samler vi et væld af interesseorganisationer, græsrødder, politikere, beslutningstagere og repræsentanter fra erhvervslivet til dialog i øjenhøjde med unge og til gensidig inspiration.

Nysgerrig på Ungdommens Folkemøde?

Læs alt om årets festival:

Nysgerrig på Ungdommens Folkemøde?

Læs alt om årets festival:

Har du spørgsmål til Ungdommens Folkemøde?

Kontakt projektleder Anna Vibe Pedersen.

annavibe@ungdomsbureauet.dk
tlf.: 28 96 62 63