Ungdommens Folkemøde

Projektleder:
Alberte Bau Larsen

Projektperiode:
2016-

Demokratifestival for unge

Det er svært at vælge mellem sine unger, men Ungdommens Folkemøde er nok lidt vores kronjuvel blandt projekterne. 2021 er femte år med demokratisk vitaminindsprøjtning i fesitvalformat, og siden den spæde start i 2016 er UFM vokset fra en spinkel, spirende idé til i dag at være verdens største demokratifestival for unge – en kædereaktion af samfundsengagement, ungdomsmagt, medborgerskab og dialog i øjenhøjde!

Ungdommens Folkemøde samler den danske ungdom mellem 15-25 år til en åben festival i demokratiets tegn, hvor unge kan drømme, blande sig i debatten, lade sig inspirere og være med til at fortælle, hvad ungdommen kan og vil.

Danske unge er nemlig verdensmestre i færdigheder inden for sociale, politiske og demokratiske forhold. Unge vil gerne stemme og uddanne sig, men udviser i langt mindre grad end andre unge verden over interesse for at deltage i aktivt samfundsengagement. Ungdommens Folkemøde er en platform, der giver den danske ungdom mulighed for og lyst til at bevæge sig ind i den del af demokratiets verden, der findes uden for stemmeboksen.

For at styrke danske unges demokratiske selvtillid, er det nødvendigt, at ungdommens drømme, frustrationer, holdninger og idéer lyttes til. Derfor samler vi et væld af interesseorganisationer, græsrødder, politikere, beslutningstagere og repræsentanter fra erhvervslivet til dialog i øjenhøjde med unge og til gensidig inspiration.

Læs mere på www.ungdommensfolkemoede.dk og følg med på Facebook!

Vil du høre mere om Ungdommens Folkemøde?

Kontakt projektleder Alberte Bau Larsen.

alberte@ungdomsbureauet.dk
tlf.: 60 46 19 18