De Anbragte

I De Anbragte fortæller 21 unge om deres anbringelse i barndommen og ungdommen. Levende og ærligt beskriver de deres opvækst, mens de reflekterer over, hvad anbringelsen betyder for deres nutid og fremtid.

Forfatterne har alle oplevet biologiske forældre, som har haft svært ved at håndtere forældreskabet. Men når du dykker ned i bogens fortællinger, vil du opleve en overflod af nuancer og perspektiver, som illustrerer, at hver forfatter gemmer på sin helt egen historie.

Forfatternes nuancerige fortællinger sætter anbringelsens dilemmaer på spidsen. De understreger, at den personlige fortælling er et nødvendigt bidrag og supplement til lovgivning, forskning og statistik på området.

De Anbragte er finansieret af Lauritzen Fonden, mens De Anbragtes Vilkår har hjulpet til undervejs i projektet. Bogen udkom den 8. oktober i København.

 

Bestil De Anbragte lige her! Du skal betale for forsendelsesomkostninger, men til gengæld er selve bogen gratis.

Hvis du helt vil slippe for at hive dankortet op af lommen, kan du hente bogen på Ungdomsbureauets kontor i slagtehusgade 10A, 1715 København V. Vi har kaffe på kanden!

God læselyst!

De Anbragte er en del af Ungdomsbureauets bogserie De-serien. Hver bog i serien tager fat i en aktuel ungdomstematik, og giver ordet til underrepræsenterede og stigmatiserede unge.

Formålet er at oplyse om, hvordan det er at være ung i den livssituation, som forfatterne beskriver, og at skabe større repræsentation i den offentlige debat om de emner, der vedrører unge selv.

Af andre bøger i De-serien kan nævnes De Pengepressede, De Kronisk Syge, De Flygtede og De Frafaldne.

Læs mere om De-serien og vores andre udgivelser på knappen herunder.

Vil du vide mere om
De Anbragte?

Hiv fat i projektleder
Markus Kleinbeck

Ring på +45 21 48 95 82
Skriv til markus@ungdomsbureauet.dk

Markus Kleinbeck, Projektleder