De Anbragte

Vi knokler for at få vores webshop op at køre. Skriv dig på her, så sender vi dig en mail, så snart det bliver muligt at bestille bogen.

Om bogen

De Anbragte er Ungdomsbureauets kommende bog. I den fortæller 21 unge om deres anbringelse i barndommen og ungdommen.

Levende og ærligt beskriver de deres opvækst, mens de reflekterer over, hvad deres anbringelse betyder for deres ungdomsliv og hvordan vi kan skabe bedre vilkår for fremtidige generationer af anbragte børn og unge.

På overfladen har forfatterne meget tilfælles: de har oplevet biologiske forældre, som har haft svært ved at håndtere forældreskabet, og de ved, hvordan det er at vokse op i en plejefamilie eller i en institution.

Men når du dykker ned i bogens fortællinger, vil du opleve en overflod af nuancer og detaljer, som illustrerer, at hver forfatter gemmer på sin helt egen historie.

De Anbragte er finansieret af Lauritzen Fonden, mens De Anbragtes Vilkår har hjulpet til undervejs i projektet. Bogen udkommer den 8. oktober i København. Den er gratis – du skal dog betale forsendelsen, såfremt du ønsker at få den tilsendt.

 

De-serien

De Anbragte er en del af Ungdomsbureauets bogserie De-serien. Hver bog i serien tager fat i en aktuel ungdomstematik, og giver ordet til underrepræsenterede og stigmatiserede unge.

Formålet er at oplyse om, hvordan det er at være ung i den livssituation, som forfatterne beskriver, og at skabe større repræsentation i den offentlige debat om de emner, der vedrører unge selv.

Af andre bøger i De-serien kan nævnes De Pengepressede, De Kronisk Syge, De Flygtede og De Frafaldne.

Vil du vide mere om
De Anbragte?

Hiv fat i projektleder
Markus Kleinbeck

Ring på +45 42 59 60 08
Skriv til markus@ungdomsbureauet.dk

Markus Kleinbeck, Projektleder