De Hjemløse

2000 unge i Danmark står uden tag over hovedet. Det svarer til at ca. hver tredje hjemløse er under 30. Bag tallene gemmer der sig hele unge mennesker med historier på hjerte. Historier som fortjener at se dagens lys, så de kan gøre den danske befolkning klogere på, hvordan det er at opleve hjemløshed i ungdomslivet.

I samarbejde med Hjemtilalle-alliancen har Ungdomsbureauet derfor sat sig for at give ordet til unge, der har oplevet at stå uden tag over hovedet. Det skal ske i bogen De Hjemløse, hvor ca. 20 unge, der har oplevet hjemløshed, skal fortælle deres historie.

De Hjemløse finanseries af Lauritzen Fonden og bliver derfor gratis. Den udgives i sensommeren/efteråret 2022. 

Skriv dig op til at modtage De Hjemløse

Kan du heller ikke vente til, at bogen udkommer? Frygt ej, we got you covered.

Skriv dig på vores opskrivningsliste her. Så kontakter vi dig, så snart der er nyt om bogen. Så går du ikke glip af udgivelsen og du får mulighed for at bestille bogen som en af de første!

PS. vi bruger ikke din mail til andre formål.

De Hjemløse er en del af Ungdomsbureauets bogserie De-serien. Hver bog i serien tager fat i en aktuel ungdomstematik, og giver ordet til underrepræsenterede og stigmatiserede unge.

Formålet er at oplyse om, hvordan det er at være ung i den livssituation, som forfatterne beskriver, og at skabe større repræsentation i den offentlige debat om de emner, der vedrører unge selv.

Af andre bøger i De-serien kan nævnes De Pengepressede, De Anbragte, De Kronisk Syge, De Flygtede og De Frafaldne.

Læs mere om De-serien og vores andre udgivelser på knappen herunder.

Vil du vide mere om
De Hjemløse?

Hiv fat i projektleder
Markus Kleinbeck

Ring på +45 21 48 95 82
Skriv til markus@ungdomsbureauet.dk

Markus Kleinbeck, Projektleder